Update: Locatarii celor 8 blocuri au strans suma necesara dar s-au lovit de refuzul ulterior al dezvoltatorilor de a continua.

Astfel, actiunea Pavajul a devenit un esec!

Respect si multumiri locatarilor celor 8 blocuri

—————————————————

Pentru ca stim cu totii de sedintele organizate in cele 8 blocuri de pe Rezervelor 89 in legatura cu proiectul Pavaj, a venit momentul sa tragem prima linie si sa concluzionam astfel:
– din totalul de 456 apartamente aferente celor 8 blocuri, 82% din proprietari si-au oferit sustinerea pentru acest proiect;
– acestia au fost de acord si cu suma propusa, respectiv 75 ron/apartament.

Ce urmeaza sa facem:
– in fiecare bloc vor aparea anunturi prin care locatarii vor fi informati de demararea acestui proiect prin strangerea banilor;
– se incepe strangerea efectiva a sumei de 75 ron/apartament, platibila integral sau in 3 transe a cate 25 ron, pe parcursul lunilor mai, iunie si iulie.

Cu siguranta acest proiect va fi un real success pentru ca rezultatul va fi unul benefic pentru noi toti: vom avea un mediu mai curat, locuri de parcare marcate si un spatiu in jurul blocurilor care nu va necesita investitii in urmatorii ani.

Speram sa fim cat mai multe persoane implicate in acest proiect si sa cooperam atat in acest stadiu de strangere a banilor, cat si atunci cand vor incepe lucrarile.

Numai impreuna putem reusi!