Putem spune cã am inceput anul în forţã, mai întâi cu acţiunea de curãţare a câmpului de lânga Rez 89,  iar acum cu montarea plãcuţelor.
Totul a pornit ca o provocare: cum ar fi sã avem plãcuţe cu numãrul blocului? Imediat ideea a prins contur, astfel cã în 2 zile deja intrasem în posesia primei plãcuţe. Apoi,totul a mers pe repede înainte. Am avut susţinerea dezvoltatorului, care a decis sã suporte costul acestora, am dat comandã şi ne-a mai venit o idee: cum ar fi sã facem ceva asemãnãtor şi pentru interiorul blocului? Aşa cã a apãrut idea plãcuţelor cu numãrul etajului şi a unei plãcuţe care sã se monteze la parter şi sã indice apartamentele de pe fiecare etaj.

Şi cu montajul ne-am descurcat onorabil: o mânã de ajutor de la noi şi una din partea dezvoltatorului, astfel cã dupã 2 zile fiecare bloc avea plãcuţele montate.

Am putea sã vorbim despre cum era înainte,cred cã fiecãruia dintre noi îi sunt cunoscute situaţiile “faci stânga şi numeri x blocuri”, ”dupã barierã te opreşti în drept la blocul al x-lea”.Insã mi se pare mult mai important sã vorbim despre ce va urma: avem o identitate,avem locul nostru în cartier,nu mai suntem nişte blocuri aşezate la voia întâmplãrii cum ar spune unii.
Şi cel mai important, am demostrat cã daca vrem se poate,am facut primul pas în acţiunea de înfrumuseţare a cartierului,a cartierului nostru.

De ce? Pentru cã MR suntem NOI!!!

By | 2015-01-14T11:20:58+00:00 September 4th, 2013|Categories: Stiri|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment