Iata-ne ajunsi la jumatatea anului 2013 si am dori sa facem o recapitulare a actiunilor ce au avut loc in cartierul nostru pana acum. Un lucru foarte important care s-a petrecut in acest an a fost infiintarea site-ului locatarilor din Militari Residence (www.mresidence.ro) cat si a forumului (forum.mresidence.ro) dedicate cartierului nostru. Acest lucru ne-a facut sa ne cunoastem mai bine; sa fim mai uniti in actiunile din cartier; sa gasim pe site informatii utile si sa fim la curent cu tot ce se intampla la noi in cartier. Multumim pe aceasta cale lui MrV pentru infiintarea site-ului cat si celor implicati pentru moderarea forumului, celor care isi sacrifica din timpul liber facand munca voluntara.

Prima actiune din acest an a fost curetenia de primavara desfasurata pe campul de langa strada Rezervelor 89, prin participare voluntara. Multumim celor implicati cat si in special lui Vasile care nu locuieste pe aceasta strada dar a participat la actiune.

A urmat o actiune care s-a petrecut la nivel de cartier si anume: montarea placutelor pe fiecare bloc cu numele si numarul strazii cat si numarul blocului. Multumim dezvoltatorului pentru sprijinul financiar acordat. De aici nu a mai fost decat un pas pana ce au urmat alte placute cum ar fi: – placute cu apartamentele din bloc (prin contributia locatarilor) – placute de avertizare „Fumatul interzis” „Pastrati linistea” si „Fumatul interzis” (prin contributia dezvoltatorului)

Acum ca tot exista si site si forum trebuie sa le promovam pentru a ni se alatura cat mai multi locuitori din Militari Residence si nu numai. De aceea am organizat actiunea ”Forfecuta” care a constat in adaugarea adresei site-ului pe fluturasul pentru indexul apometrului. Apoi intr-o „adunare generala” am decupat si distribuit in cutiile postale fluturasii. Urmeaza o actiune de mare amploare si anume: Pavarea strazii Rezervelor 89. Am zis…asa nu mai merge, asa nu se mai poate, trebuie facut ceva. Acest proiect consta in doua etape: 1. sondaj de opinie printre locatari si adunarea de semnaturi si 2. strangerea fondurilor. Deocamdata acest proiect este in plina desfasurare. Mai multe amanunte vor fi disponibile in a doua parte. O noua idee de a promova site-ul nostru a fost aceea de a face un banner. Dupa mici dezbateri pe forum la cum va arata banner-ul am trecut la actiune, am facut banner-ul si l-am amplasat in statia R.A.T.B.  O surpriza placuta a fost numarul de oameni dispusi sa se implice financiar la aceasta actiune si ii vom enumera in ordinea inscrierii la aceasta actiune:

1. MrV 2. mihaigagiu 3. dyamond 4. bogdan-diaconu 5. helenic 6. gvingi76 7. teler 8. MaxMariuS 9. DarkLordSith 10. Laurentiu 11. serpantes 12. danniel79 13. roxytza2005 14. drops_ro2004 15. zibiy 16. folette 17. cosmo 18. lordiceman 19. cretuionut 20. tensator 21. ellupe 22. Vasile 23. Laura_22 24. vuduleanu 25. mihai770 26. rinica 27. gtz 28. Catalina 29. Ιωα’ννις 30. crissamea 31. johneshan 32. oana 33. aditzuBA 34. MihaiS 35. cipru

Va multumim! O alta actiune reusita este implementarea sistemului de notificari pentru intretinere. Cu ajutorul acestui sistem locatarii primesc doua notificari: o notificare ca s-a afisat noua intretinere si suma de plata si a doua notificare cu ziua scadenta.

Apare o noua problema la noi in cartier…capusele. La inceput nu a fost luate in considerare avertizarile locatarilor, dar apoi ne-am dat seama ca reprezinta o problema care poate deveni destul de grava, chiar avand un caz in cartier. Vremea instabila ne-a pus piedici, dar nu am renuntat la solutionarea acestei probleme. O prima actiune a fost desfasurata de catre Asociatie dar din pacate a plouat la scurt timp scazand din efect. Multumiri pentru “start” lui MihaiS si MihaiG cat si tuturor celor implicati in aceasta actiune.

O mare realizare pentru cartierul nostru si in acelasi timp o foarte mare necesitatate a fost faptul care s-a implinit pe data de 02.06.2013 atunci cand ghici cine vine la noi in cartier? Masina RATB Nr. 178. In sfarsit cei de la RATB s-au hotarat sa prelungeasca linia 178 pana in Militari Residence. In speranta ca v-a placut, desi nu prea ma pricep la scris articole, va doresc sa fim uniti ca si pana acum si sa incercam sa ne facem viata cat mai frumoasa in acest „mic orasel”. ARATATI CA VOUA VA PASA !!! si nu uitati…MR suntem NOI !