Orice companie care se respecta, si doreste o activitate mai eficienta cu costuri mai reduse, incearca mereu sa tinda spre automatizare si crearea de diverse unelte fie software sau hardware pentru monitorizare si interventie.

Ce ar insemna o firma de administrare “high tech” in cartierul Militari Residence?
Nu inseamna neaparat schimbarea firmei de admnistrare curente desi si asta poate fi o solutie.

Ar insemna dorinta de a folosi tehnologia pentru a fi mai buni.

Pentru astazi se propun doua solutii:

Sistem de ticketing

Sistem de monitorizare si semnalizare a defectiunilor: pompe & lift

SISTEM DE TICKETING

Acest sistem administreaza rezolvarea problemelor sesizate de catre proprietari/locatari. Este, de fapt, o aplicatie unde proprietarii avertizeaza de dificultatile avute. In momentul in care se introduce o sesizare aceasta ajunge la Firma de administrare care actioneaza in consecinta.
Fiind o instanta web, aplicatia poate fi accesata de oriunde. Important este sa existe acces la internet.

In momentul in care un proprietar sesizeaza o problema si introduce sesizarea in sistem, angajatii firmei de administrare vor informati si vor informa la randul lor persoanele necesare pentru solutionarea sesizarii primite.

Instanta de ticketing in sine nu are nevoie de buget pentru ca exista solutii gratuite foarte bune.
Dar, e nevoie de cel putin un angajat.

De asemenea, pentru o buna functionare, este necesar ca ambele parti, cei care sesizeaza si cei care rezolva sesizarile, sa foloseasca acest sistem intr-un mod prompt, eficient si continuu.

MONITORIZARE SI SEMNALARE A DEFECTIUNILOR

Exista posibilitatea montarii unor dispozitive ce vor apela automat firma de administrare in cazul unor defectiuni in cazul pompelor de la subsol si ascensoarelor.

Nu este nimic extrem de high-tech, doar ca un astfel de dispozitiv si manopera costa. Nu este foarte scump, dar pentru zeci de blocuri firma de administrare ar trebui sa aloce un buget.

Suna bine?!

Ramane de vazut in ce masura sunt realizabile astfel de sisteme in Militari Residence.

MRESIDENCE.ro