Asa cum am promis revenim cu raspunsul din partea Apa Nova in ceea ce priveste existenta contractului cu ei

Raspunsul oficial Apa Nova este: Da, exista contract cu Asociatia Militari Residence.

O alta confirmare recenta din partea Apa Nova demonstreaza faptul ca nu exista sume restante.

Totusi apar niste intrebari sau putem sa le numim curiozitati la care ar fi utile niste raspunsuri.

  • Este sau nu mixta sursa de apa in cartierul Militari Residence?

Conform unei afirmatii de pe forum s-au vazut doua facturi de la Apa Nova in valoare totala de aproximativ 120 000 RON. Avand in vedere ca sunt disponibile sumele totale pentru apa per fiecare bloc din Asociatie am facut o adunare simpla si avem suma 108398.6764 RON.

Nota: Documentele pentru 4 blocuri nu au fost disponibile. Luand o medie de 3000RON per bloc ajungem la suma aproximativa 120000RON vehiculata pe forum.

Pe factura totul pare corect si facturile acopera suma blocurilor din Asociatie. Cele 2 facturi reprezinta indexul pe fiecare din cele 2 contoare principale Apa Nova existente. In aceste conditii, din ce surse se alimenteaza blocurile care inca nu fac parte din Asociatie si bat la usa sa fie “adoptati” de Asociatia mare? Dar santierele?

In cazul in care avem si apa din puturi: cine garanteaza calitatea apei? Daca se intampla o nenorocire, cine trebuie tras la raspundere?

  • Apa Nova cere un pret standard si este obligata sa livreze apa pana in apartament. De ce se plateste si curentul de la pompe si metru cub de apa la pret standard Apa Nova?
  • Pentru ce mai exact sunt bazinele cu apa de la fiecare bloc si cum sunt mentinute/tratate (daca)?

Avand in vedere ca problema apei murdare a persistat, asta ar insemna ca acea problema nu ar fi de la vreo lucrare Apa Nova deoarece, in astfel de cazuri, apa murdara nu persista ci se limpezeste in perioada imediat urmatoare. Plus, in timpul unei lucrari Apa Nova, de obicei furnizarea cu apa potabila se sisteaza pe perioada executiei.

Intr-un viitor oarecare speram sa gasim raspunsurile la aceste intrebari.

Pe langa sanatatea noastra consumam si banii. Apa murdara curge, apometrele contorizeaza…..proprietarii platesc!