A aparut o situatie destul de neplacuta pentru cei de pe Rezervelor 93. Apa care curge prin robineti nu e chiar curata ci chiar murdara.

Persoana care a semnalat problema la Asociatie a primit un raspuns sec sa sune la Apa Nova pentru ca, probabil, au ei o lucrare in zona. Partea interesanta deabea acum incepe.

Apa Nova zice ca nu are nicio lucrare in zona. Mai mult, zice ca in zona are contract cu cineva pe strada Osiei si nu pe Rezervelor unde are sediul Asociatia. E posibil totusi sa fi gresit ceva domnisoara de la Apa Nova sau poate nu. Ramane de vazut. Am trimis un mail spre Apa Nova sa ne confirme daca exista sau nu contract cu Militari Residence. Credem ca exista si e doar o neintelegere la mijloc. La aceasta ora nu s-a primit inca un raspuns, dar va tinem la curent in caz ca o sa primim vreunul.

Lucrurile insa nu se opresc aici. Avand in vedere ca nu este afectat tot cartierul, asta ar insemna destul de clar ca problema nu este la Apa Nova.

Si acum ne intrebam, avem oare apa de la Apa Nova sau din puturi? Sau din ambele? Daca e cazul sa fim alimentati cu apa din ambele surse, cum se factureaza apa din puturi la pret de Apa Nova?

Alta intrebare pertinenta ar fi: de ce se folosesc atat de des vidanjele?

O situatie destul de “ciudata” pe care speram sa o clarificam!

Folosirea ambelor surse de apa nu este deloc imposibila, ba chiar probabila, avand in vedere faptul ca infrastructura nu este conceputa pentru atatea blocuri. Fapt confirmat, neoficial, si de un angajat Apa Nova. Folosirea ambelor surse de alimentare cu apa este un lucru destul de frecvent la periferiile Bucurestiului si nu prea exista vreun motiv sa fim noi o exceptie.

Trecand putin peste aceasta situatie trebuie sa mentionam si atitudinea Asociatiei. In loc sa se ocupe de aceasta problema a proprietarilor cartierului care platesc intretinerea lunar, s-a preferat indemnarea oamenilor sa sune la Apa Nova. O atitudine total neprofesionista!

Daca tot platim salarii si taxe de administrare, plus ne deplasam la sediul Asociatiei sa semnalam problemele, nu e oare cazul sa se ocupe ei de problemele noastre?

By | 2014-11-06T09:41:10+00:00 November 8th, 2013|Categories: Despre Militari Residence|Tags: , |3 Comments

3 Comments

 1. Marius November 10, 2013 at 8:28 am - Reply

  In aceasta situatie trebuie sa ii intelegem oare pe cei care nu platesc intretinerea ? Oare au dreptate sa nu fie multumiti ?

 2. rinica February 10, 2014 at 8:10 am - Reply

  asta cu puturile a fost dezbatuta si rezbatuta…chiar nu mai stiu cum a ramas

 3. marius din militari February 10, 2014 at 8:11 am - Reply

  La cele 9 blocuri finalizate in 2014 am vazut ca intre blocuri s au forat puturi de mare adancime
  Nu cumva si noi suntem legati la acele puturi ?

Leave A Comment