Avand in vedere ca marea majoritate dintre noi, locuitori din zona Militari Residence si nu numai, s-au lovit de mirosul provenit probabil de la groapa de gunoi Chiajna-Rudeni si de faptul ca am fost rugati sa informam despre o actiune legata de acest subiect, gasiti mai jos mesajul initiatorilor actiunii.

Ne intrebam totusi de ce este nevoie de o dezbatere publica in detrimentul unor controale riguroase si a unor actiuni concrete, avand in vedere si faptul ca numarul sesizarilor este foarte mare si aceasta problema este sesizata periodic de ani de zile.

Ne intrebam ce anume se va “dezbate”. Solutii? Incercarea de convingere a populatiei ca de fapt problema nu exista?

In special, dupa “dezbaterea publica” cu domnul primar al Chiajnei, consideram ca este timpul unor actiuni concrete. De “dezbateri” si promisiuni desarte ne-am cam saturat cu totii.

Asteptam si raspunsul oficial al APM cu privire la acest subiect si actiunile luate in urma multiplelor sesizari din ultimii ani.

APEL LA ACTIUNE

Vino joi, 28 aprilie, ora 15.00 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului, Aleea Lacul Morii, nr.1, la dezbaterea publica organizata in procedura de revizuire a a autorizatiei integrate de mediu pentru Iridex Group, sa fii un factor de presiune pentru ca autoritatile sa actioneze in beneficiul tau si al sanatatii tale. (este Joia Mare intr-adevar, dar de ce crezi ca a fost programata exact atunci aceasta dezbatere asa zis publica, dar neanuntata decat pe la colturi?)

PETITIE

Semneaza petitia “Masuri impotriva poluatorului Iridex S.A.”
http://www.petitieonline.com/masuri_impotriva_poluatorului_iridex_sa

DETALII

Mai multe detalii pe Facebook “STOP mirosurilor provenite de la rampa de gunoi RUDENI”
https://www.facebook.com/groups/stoprudeni/

MRESIDENCE.ro