De multe ori ne intalnim cu cazuri in care viata ne arata cat de cruda poate fi. La televizor, pe strada, in supermarket, etc.
De multe ori trecem pe langa fara sa observam povestea de dincolo. Poveste plina de durere si suferinta pentru persoana in cauza si pentru cei dragi din jurul ei.

Soarta poate fi prea nemiloasa cu unii si prea darnica cu altii. Tine de fiecare daca doreste sau nu sa fie diferit. Sa arate ca are macar un pic de compasiune fata de cei care au fost loviti de soarta pe nedrept. Macar pentru cei de langa noi.

Cristina Sima, vecina noastra din Militari Residence, o minune de copil de numai 15 ani, in loc sa se bucure de viata ca oricare alt copil, urmeaza un tratament de chimioterapie.

Diagnosticul doctorilor a fost crunt:

DIAGNOSTIC: TUMORA CANCEROASA MALIGNA RENALA

La nivelul lojei de nefrectomie dreapta se pun in evidenta noduli, macronoduli si mase tumorale slab iodofile cea mai mare cu diametru axial maxim. 42/46 mm și ax lung 57 mm ce inglobeaza glanda suprarenală dreapta, vine in contact intim cu vena cava inferioara si invadeaza capsula hepatică și parcelar fata viscerala a lobului drept hepatic; alta masa tumorala in porțiunea caudală a lojei de nefrectomie ce invadeaza capsulă hepatica, marginea inferioară a lobului drept hepatic și vine in contact intim parcelar, fără plan de clivaj grasos, cu versantul lateral al colonului ascendant fără a exclude cu certitudine invazia tumorala la acest nivel.

Documente medicale

Cristina Sima
Cristina Sima
Cristina Sima
Cristina Sima

Formele maligne a unor astfel de tumori sunt unele dintre cele mai agresive.

Sansa la o viata normala, daca o putem numi asa, este numai o operatie care nu este posibila in Romania. Una din clinicile cu posibilitatile tehnice si personalul necesar se afla in Turcia

Se spune ca Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste.

Haideti sa demonstram ca putem fi o comunitate, ca nu putem fi indiferenti fata de suferinta unui copil/unei vecine. Sa aratam in primul rand ca suntem oameni si faptul ca compasiunea nu este doar un cuvant in DEX.

Timpul trece. Viata nu este un joc in care putem sa punem pauza.
Sa o ajutam pe Cristina sa aiba o viata normala. O viata pe care o merita, ca oricare dintre noi.

Pentru mai multe informatii puteti sa-l contactati pe tatal Cristinei, SIMA COSTEL, la numarul de telefon: 0773.714.514

O putem ajuta pe Cristina facand donatii in:

cutia special amenajata la sediul Asociatiei de Proprietari Militari Residence

transfer bancar – Contul in lei deschis la Banca Transilvania: RO98 BTRL 0460 1201 N499 35XX SIMA IONELA (mama Cristinei).

transfer bancar – Contul in euro deschis la Banca BRD Groupe Societe Generale: RO28 BRDE 410S V443 3407 4100 SIMA COSTEL (tatal Cristinei)

Fara notiunea de compasiune, nu exista comunitate.
Singuri si separati putem face putine, impreuna putem schimba vieti!