UPDATE – 1 Aprilie 2014

Cu ajutorul vostru pentru micuta Sara au fost stransi banii necesari si implanturile au fost achizitionate, astfel sansele Sarei la o viata normala au crescut considerabil.

Operatia va avea loc pe data de 7 Aprilie la spitalul Marie Curie, iar activarea implanturilor se va realiza aproximativ la o luna dupa interventie.

VA MULTUMIM pentru tot sprijinul acordat:

Mesaj din parte familiei:

Vreau sa va multumesc si sa va spun ca donatia comunitatii MR este una extraordinara.
Reactia voastra a fost incredibila si cuvintele par prea sarace, de fapt, nu cred ca stiu eu cum sa le asez intr-un mod cit mai frumos ca sa va dati seama cum ma simt.

Fara voi TOTI nu am fi reusit! Sara, cand va creste, va afla de fiecare dintre voi, cei care ati ajutat-o, si va va fi recunoscatoare.

Multumim!

MRESIDENCE.ro

APEL UMANITAR: Sa o ajutam pe Sara!

Soarta poate fi uneori nedreapta si de-a dreptul cruda cand vine vorba despre copii. Ca parinti ne-am dori sa preluam in orice clipa orice lucru rau care se poate intampla copiilor nostri. Ne dorim mereu sa fim peretele impenetrabil ce sta intre copiii nostri si provocarile crude ale sortii.

Din pacate, realitatea poate fi mult prea dura pentru oricare dintre noi!

Este cazul micutei noastre vecine, Sara Alexa, care din pacate a fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala severa bilaterala, sau altfel spus, Sara nu aude aproape deloc.

Acest diagnostic a fost o lovitura crunta pentru parinti si oamenii care o iubesc pe Sara!

O lovitura si mai crunta a venit dupa repetarea testului: hipoacuzie neurosenzoriala profunda bilaterala. Ce inseamna? Auzul nu se poate ameliora in astfel de cazuri, ci doar agrava.

In loc sa aiba parte de multa joaca si bucurie, Sara are parte de multi doctori si multe investigatii.

In acest moment singura ei sansa de a auzi este implantul cohlear.

Sansele de recuperare a vorbirii fiind mult mai mari daca aceasta interventie se face cat mai repede posibil, pana ce Sara are maxim 2 ani. Dupa aceasta varsta sansele ei de recuperare, de a duce o viata normala si de a se bucura de viata ca toti ceilalti copii scad dramatic. Mai multe informatii despre implantul cohlear gasiti aici.

Prin Programul National, statul acopera costurile unui singur implant cohlear, iar Sara are nevoie si de al doilea pentru a avea sansa de a se dezvolta normal, ca orice alt copil. Costul unui singur implant este de aproximativ 25.000€. O suma semnificativa pentru oricine si imposibila pentru multi. Din acest motiv facem un apel pentru toti cei care pot si vor sa o ajute pe Sara.

Se spune ca Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste. Haideti sa aratam ca suntem o comunitate si, desi multi nu o cunoasteti pe Sara, o iubiti si voi si vreti sa o ajutati!

Haideti sa renuntam la unul din nimicurile zilnice , la o ciocolata sau un pachet de tigari , la un drum cu masina sau la ceva de ce nu avem neaparata nevoie si sa daruim o farama de speranta la o viata normala.

Putem sa o ajutam pe Sara in mai multe feluri:

Financiar, donand o suma cat de mica in conturile:
RON: RO27 INGB 0000 9999 0077 1575
EUR: RO33 INGB 0000 9999 0414 4642 Cod Swift: INGBROBU
Titular cont: DIACONU RALUCA (mama Sarei)

Online, distribuind povestea Sarei pe retelele de socializare folosind link-urile:

Pentru a lua legatura cu familia Sarei, apelati: 0723 695 449

Multumim!

By | 2017-05-19T15:13:14+00:00 February 5th, 2014|Categories: Campanii|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment