Ne intrebam unde poate ajunge nepasarea celor de la Aqua Garden Militari Residence fata de locatarii cartierului?

Deseori muzica este data la maxim astfel incat se aude in tot cartierul, fie ca au sau nu clienti sau fie este ora de liniste sau nu.

Faptul ca sute de oameni (poate mai mult) sunt deranjati de actiunile celor de la Aqua Garden este, aparent, unul minor.

In multe cazuri evenimentele din incinta piscinei coincid cu orele de liniste.
Mai nou, Aqua Garden, este gazda unei emisiuni de “audienta nationala” de la Kanal D cu doua vedete autohtone.

Emisiunea respectiva incepe dupa ora 22! De luni pana vineri si pana la sfarsitul verii.

Ne intrebam cum se obtin oare autorizatiile pentru aceste evenimente in orele de liniste conform legii?

Politia locala, chemata la fata locului, a fost preocupata sa mentina conditiile necesare pentru derularea evenimentului si nu asigurarea linistii publice pentru cetateni.

In cazul in care sunteti deranjati de galagia creata, va rugam sa nu ezitati si sa faceti sesizari la politia locala si la IPJ Ilfov.

MRESIDENCE.ro

By |2017-05-19T15:13:12+00:00July 29th, 2014|Categories: Campanii, Stiri|Tags: , , |6 Comments

6 Comments

 1. Chefe July 29, 2014 at 8:17 pm - Reply

  Sunt si eu locatar al cartierului si recomand celor care s-au nascut batrani sa se mute in Dr. Taberei (eventual la cort). O seara placuta M. Residence, where ever you are!

  • R July 31, 2014 at 10:05 am - Reply

   Domnule draga, te invit sa INCERCI sa dormi la ora 12:30 noaptea intr-unul din blocurile de vis-a-vis de piscina, in conditiile in care a doua zi te trezesti la 6 sa ajungi la munca (nu poti, iti spun eu). Faptul ca locuiesti in cartier nu inseamna ca esti la fel de afectat de zgomot, depinde si UNDE stai. Zi buna!

 2. cris July 29, 2014 at 9:06 pm - Reply

  In Drumul Taberei politia vine atunci cand este chemata pentru muzica tare si da amenzi. A fost testata acum doua zile. Si nu trebuie sa fii batran ca sa ai nevoie de liniste. Doar sa ai un copil mic care TREBUIE sa doarma.

 3. deea July 30, 2014 at 6:06 am - Reply

  Eu nu am auzit nici un zgomot de la piscina desi stau langa ea. Asta pt ca sunt niste caini care latra mult mai tare si acopera sunetul de acolo. Impertinentii!!

 4. gogu July 30, 2014 at 7:48 am - Reply

  Desi scriu degeaba, o fac totusi.
  Ma deranjeaza zgomotul de la piscine, ma deranjeaza zgomotul de la ballroom-uri, ma deranjeaza jegosenia celor ce au construit asa ceva langa blocuri.
  Iar tu Deea, fa un control, se pare ca nu auzi bine.

 5. Ruxi August 11, 2014 at 6:28 am - Reply

  Nu recomand sub nici o forma Aqu garden militari. Arata foarte bine, dar servicii proaste. Am facut rezervare, am mers la ora 10 dimineata si am stat 20 min la coada la intrare, este o singura casa, un bodyguard care te impiedica sa inaintezi prea mult ca sa nu aglomerezi, copiii peste 2 ani platesc pret intreg!! adica 50 lei in weekend. Parcare nu exista, pui masina pe un camp dupa un bloc de acolo, sezlongurile sunt lipite, trebuie sa ocolesti tot randul, la masa ne-a zis ospatarul daca am timp, va aduc gheata si n-a adus, n-ai voie sa iesi mai mult de 5 min din complex (daca ai parcat mai departe, nu ai voie deci sa mergi la masina), langa linia de autoservire este si restaurant a la carte dar nu aveau aceleasi lucruri si daca voiai sa aduci la masa ceva de la autoservire nu aveai voie, rezervarea nu iti asigura efectiv locurile x si y, noi eram 10 pers si a trebuit sa adunam cateva sezlonguri pt ca deja erau ocupate marea majoritate si nu erau 10 libere unul langa altul, nu te lasa sa tii locul pt alte pers care urmeaza sa vina, trebuie sa platesti la intrare si nu-ti da bonul, i-l da persoanei direct, deci nici o dovada ca ai platit. La asta se adauga tot ce ati spus mai sus in material. E oribil.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.