Atentie la turturi!

0 Comments

In aceasta perioada zona cartiertului Militari Residence nu se afla sub incidenta niciunei avertizari de fenomene meteo periculoase, dar, ca in fiecare iarna, exista problema turturilor care se formeaza la nivelul acoperisurilor.

Pentru a evita orice eveniment nefericit este recomandata, locatarilor si asociatiilor de proprietari, curatarea acoperisurilor cladirilor, in limita posibilitatilor, si marcarea locurilor unde exista riscul caderii de turturi sau zapada.

Pentru evitarea avarierii automobilelor, inainte de a parca este recomandat sa va asigurati ca nu exista riscul caderii de turturi.

Conditiile meteorologice din ultimele zile favorizeaza formarea turturilor de gheată, ceea ce reprezinta un pericol pentru trecatori si masini.
In consecinta rugam locatarii sa curete acoperisul si balcoanele de turturi.

Multumim!

MRESIDENCE.ro

One thought on “Atentie la turturi!”

  1. este obligatia asociatiei sa inlature turturii nicidecum a locatarilor. acoperisul este al blocului nu al celor care locuiesc la ultimele nivele. Daca am o casa si la acoprisul meu se formeaza turturi atunci da este treaba mea. dar in cazul de fata este fix treaba administratiei. asa ca faceti-va treaba daca nu vreti amenzi de la primarie caci eu personal o sa-i anunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.