Cine poate sa puna mana pe inima si sa zica “nu a vazut niciodata un bizon pe 2 picioare!” Poate doar cei norocosi sau doar bizonii.

Sa vedem ce avem noi in fauna Militari Residence.

SC Bizonii SRL

Acest tip de bizoni considera ca daca au un SRL sunt patroni de multinationala sau mai mult, niste Bill Gates de Romania. Acesti bizoni sunt in multe cazuri fara facultate, cu limbaj suburban (pe alocuri analfabeti) si cu comportament de macho. De obicei se manifesta bizonic doar asa ca e el bizonul sef al cartierului si toata lumea trebuie sa stie asta. Daca nu stie lumea ca e el bizon (sau bichon?!) atunci viata nu mai are sens. Apare starea de depresie profunda si porniri sinucigase.Acesti bizoni nici nu isi dau seama ca oamenilor de rand nici nu le pasa de ei si nici de pornirile lor bizonice. Oamenii cu bun simt nu au nevoie de astfel de specimene si nici nu vad cu ochi buni astfel de porniri.Oamenii cu bun simt ofera respect doar atunci cand sunt respectati, dar acest aspect este o nebuloasa pentru toti bizonii.

Bizon proprietar de garsoniera cu credit la banca

Acest tip de bizoni sunt cei mai deranjanti. Sunt foarte deranjanti pentru simplu fapt ca ei sunt langa noi zi de zi si recidiveaza mereu.Sunt specimene venite din pestera fara pic de respect fata de cei din jur si fata de cei din societatea in care traiesc. Isi lasa gunoiul la usa sau, ca sa nu fie depistati, il lasa intr-o zona “neutra”. Cei din urma sunt bizoni cu studii “post universitare”.Mai avem si bizoni “galagiosi” care de abia au plecat de la sanul mamei si o tin intr-o petrecere continua, pentru ca exista nevoia de petrecere pentru achizitia facuta de mami si tati. Alta specie e bizonul “chirias”. Acest tip de bizon nu are nici mama nici tata. Nu ii pasa de nimeni si nimic. Important e sa aiba: PC, Internet, boxe si magazinul aproape (eventual catering).

Bizon proprietar de auto

In zilele noastre oricine poate sa isi cumpere masina. Chiar si permis. Dar din pacate nu poti sa cumperi cunostinte de condus sau parcare sau, mai mult, nu poti sa cumperi respect fata de cei de langa tine.Este mai putin relevant faptul ca ai masina (luata cu credit) de 3 ori mai scumpa decat garsoniera in care stai (luata tot cu credit). Nu este deloc important faptul ca suprafata masinii este egala cu cea a garsonierei sau chiar mai mare. Important e ca ai masina si o parchezi unde vrea muschiul tau, dar neaparat in vazul tuturor. Nu chemi pe nimeni la tine in casa ca sa nu te faci de rusine. Sau, ti-ai luat un jaf de masina si esti foarte mandru de ea. Ti-ai mai pus si numere de Bulgaria.Prieteni bizoni: NU ne intereseaza!

Bizonul “The Special One”

Exista un tip aparte de bizon, mai rar din fericire, dar care exista… Sa ii spunem bizonul Gica. Bizonul Gica nu zambeste, ca doar e bizon serios, nu ca toti antilopii care se hlizesc din orice. Si ca sa dovedeasca ca e aparte, el este contra tuturor parerilor antilopilor, indiferent daca acestia vor curatenie pe campie sau ordine la locul de adapat. Vor antilopii sistem de irigare pentru preerie ca sa creasca iarba frumoasa si gustoasa, el nu vrea sa plateasca nici macar partea lui de apa; vor antilopii un drum frumos de acces catre locul de adapare, el nu vrea, zice ca e mai important sa nu fie nori pe cer noaptea, ca nu se vede lumina lunii pe poteca sa paseasca. Si exemplele pot continua, ceea ce este sigur e ca Gica traieste si el in aceeasi campie cu toate animalele, dar este un antisocial convins. Partea proasta e ca isi face lui mai rau decat celorlalti.

Propun sa devenim si noi bizoni….bizoni ai bizonilor. Sa-i “bizonim” si noi pe ei pana o sa curga rauri de lacrimi bizoniene.

NOTA: Acest post este dedicat doar bizonilor. Sunt multi oameni cu bun simt cu credite la banci sau chiriasi sau proprietari de SRL. Acest post este exclusiv pentru bizonii care isi fac veacul printre noi.

By | 2015-01-14T11:07:42+00:00 September 4th, 2013|Categories: Despre Militari Residence|Tags: , , |1 Comment

One Comment

  1. Robert September 30, 2013 at 8:44 am - Reply

    Mai exista o categorie de bizoni, bizonii piloti de F1 ..care , cel putin pe drumul de pe langa Aqua Garden spre / dinspre Blocurile 66 ….conchid ca e necesar sa accelereze la maxim prin pietoni + mai exista un bizon (bizonus-maximus) cu M6 (cred) care tot parcheaza pe trecerea de pietoni de la gradinita, dimineata de dimineata. Probabil si-a cumparat drum sau ceva de genul, astfel nu-mi explic impertinenta!

Leave A Comment