Luand in considerare datele de la Digi 24 in ceea ce priveste evolutia imobiliara in luna Mai, se vede o usoara scadere de pana la 2% la garsoniere si apartamentele cu 2 camere. Cele cu 3 camere au ramas la fel, iar pretul celor cu 4 camere a scazut cu pana la 6 puncte procentuale.

Motivul pentru care punem accent pe garsoniere si apartamentele de 2 camere este pentru ca zona a devenit o mare atractie pentru dezvoltatorii imobiliari care si-au indreptat atentia in special spre aceste tipuri de imobile.

Numarul dezvoltatorilor crescand de la an la an si in acest moment avem: Tineretului Residence, Style Residence, Militari Residence, Transparent Residence, Avangarde si alti dezvoltatori imobiliiari mai mici.

Cresterea numarului de dezvoltatori a crescut si numarul de oferte din zona, respectiv concurenta devenind din ce in ce mai serioasa.
De altfel o concurenta care ne-a adus noua, proprietarilor din zona, niste beneficii, cum ar fi:

drumuri publice asfaltate

trotuare amenajate cu copaci pe drumurile publice

flori fie si doar in zonele unde mai sunt apartamente spre vanzare

trotuar, bancute si flori in zona statiei RATB

multe treceri de pietoni marcate si semnalizate corespunzator

sens giratoriu

tombole pentru noi proprietari

folosirea zidariei la balcoane in loc de grilaje

sanse tot mai mari pentru scoala de stat in zona

Multumim Primariei Chiajna pentru interventiile de pana acum!

De asemenea, multumim potentialilor cumparatori. Indiferent daca achizitioneaza un imobil in zona sau nu, indiferent daca aleg Tineretului Residence, Style Residence, Militari Residence, etc, interesul acordat se traduce in concurenta care intr-un final aduce beneficii.

MRESIDENCE.ro