Craciunul trebuie sa fie o sarbatoare pentru noi toti, dar cu toate acestea sunt persoane necajite pentru care fiecare zi este o lupta pentru supravietuire. Este o ocazie potrivita pentru a face o fapta buna, daruindu-le nu doar lucruri, ci si speranta ca poate intr-o zi viata lor va fi mai buna, ca alaturi de ei sunt oameni inimosi, care macar pentru o clipa s-au gandit la greutatile prin care trec. Pentru ca sarbatoarea Craciunului inseamna nastere, un nou inceput pe un drum plin de lumina si speranta pentru cei aflati in dificultate.

 

MRESIDENCE.ro si zecelucruri.ro s-au solidarizat pentru a ajuta Asociatia “Noi iubim viata” in demersul lor de a oferi unor oameni sarmani speranta unei vieti mai bune, prin campania “Fii mai bun”.

Puteti sa va alaturati initiativei noastre donand:

haine
jucarii
rechizite
alimente neperisabile
lenjerii
paturi
incaltaminte
etc

Voluntarii de la Asociatia “Noi iubim viata” le vor imparti familiilor nevoiase pentru care fiecare dintre aceste lucruri pot face diferenta dintre disperare si speranta.

Cei care pot ajuta darunind ne pot contacta la office@mresidence.ro sau cristina@zecelucruri.ro pana in data de 21 decembrie.

Multumim pentru sustinere!