In noaptea de sambata spre duminica (5-6 Aprilie 2014), a avut loc un nou furt de bicicleta in blocul A de pe Rezervelor 93.

Bicicleta furata se afla intr-o boxa inchisa, usa careia a fost fortata si indoita dupa care s-a sustras bicicleta. Avand in vedere dificultatea actiunii, au existat cel putin doi hoti.

Eforturile Politiei nu au adus nici un rezultat pana in acest moment.

Numarul total de furturi cunoscute de biciclete a ajuns la 6:

 • Rezervelor 64 bloc 2 – o bicicleta
 • Gladiolelor 12 bloc 7 – trei biciclete
 • Rezervelor 93 bloc A – o bicicleta

Daca aveti orice informatii legate despre acest ultim caz va rugam sa ne contactati.

Bicicleta furata din blocul A de pe Rezervelor 93 este una Magellan Crater.

Topicul dedicat furturilor din Militari Residence este: click aici

MRESIDENCE.ro

By | 2017-05-19T15:13:13+00:00 April 7th, 2014|Categories: Siguranta|Tags: , |1 Comment

One Comment

 1. edisun April 14, 2014 at 6:47 am - Reply

  In noaptea dinspre 12-13 aprlie mi-a fost furata si mie bicicleta de pe Tineretului 13, de la et 4, legata cu antifurt de teava de la gaze. era prima daca cand o lasasem pe hol. a doua zi nu mai era. am sunat la politie sa reclam furtul, au venit la mine politistii, au facut poze si m-au intrebat unele altele despre bicicleta. Apoi m-au luat la sectie la ei in Chiajna sa vad daca pot identifica bicicleta pt ca au prins in acea noapte un barbat care mergea cu 2 biciclete. Am avut mare noroc ca sa-mi gasesc bicicleta la sectie la ei . mi-au spus ca sunt foarte foarte multe furturi de biciclete in toata comuna. Mentionez ca hotul avea antecedente penale !!!

  ATENTIE: hotul mai era cu o bicicleta mountain bike marca DHS de culoare gri albastruie daca imi amintesc bine ( erau intr-un garaj neiluminat) asa ca poate auziti pe cineva care I-a fost furata bicicleta in noaptea de 12 spre 13. Mai aveau o cursiera albastra TREK ( cred ca valora foarte mult la cum arata) la ei dar nu I-am intrebat care-I treaba cu ea. posibil sa fie una din bicicletele furate de la noi din cartier.

  eu sunt fericit ca mi-am gasit bicicleta , chiar si politia a zis ca sunt sanse 1/20 sa o gasesc , mai ales dupa cateva ore.

  Salut politia din Chiajna ca isi fac treba, cel putin in cazul meu politistul de patrula a fost foarte inspirit cand l-a oprit pe suspect.

  daca cineva stie persoanele carora le-au fost furate bicicletele ar fi bine sa-i anuntati ca au 2 bicle la politie.. 1 dhs si 1 cursiera Trek.

Leave A Comment