Atunci cand gasim tomberoanele pline ochi dam vina pe Asociatie.
Cand gasim gunoi pe jos langa tomberoane dam vina pe oamenii care umbla prin gunoaie.

Pe cine dam vina cand vedem pungi de gunoi la usile apartamentelor sau in holul blocului? Dar dupa ce se emana miros in tot blocul si asa fara aerisire?

Problema persoanelor cu origini din pestera care depoziteaza gunoiul la usa apartamentului sau la intrarea in bloc este prezenta de la inceputurile acestui cartier si continua sa existe.

Propuneri de vindecare au fost multe. De la rasturnarea gunoiului in fata usii, agatarea lui de usa pana la discutii amiabile. Ultima pare o solutie buna sau cel putin persoanele in cauza trebuie atentionate intr-un fel sau altul ca actiunile lor deranjeaza pe ceilalti.

Fiecare ar trebui sa inteleaga ca nu toti s-au mutat in acest cartier direct din ghena si marea majoritate a locatarilor nu considera o placere sa treaca zi de zi pe langa gunoaie.

La rugamintea vecinilor din blocul 1 Rezervelor 72 publicam ce se intampla in holul blocului lor, unde cei sapte ani de acasa sau respectul fata de ceilalti lipsesc.

Evolutia restantelor in 2014

Alte cazuri pot fi gasite aici

MRESIDENCE.ro

By | 2017-05-19T15:13:05+00:00 January 28th, 2015|Categories: Stiri|Tags: , |2 Comments

2 Comments

  1. Sergiu January 28, 2015 at 10:28 pm - Reply

    Multumim pentru articol. In speranta ca cei care lasa pungile de gunoi in interiorul blocului, la intrare in bloc si la usile apartamentelor isi vor da seama de ceea ce fac; iar daca vor sa fie respectati ar trebui sa invete sa respecte.. Si sa nu uitam : “Omul sfinteste locul!”

  2. George Cristian Herta February 24, 2015 at 3:37 am - Reply

    Inca nu v-ati prins? Suntem celebri, traim in jungla :)) Lasand gluma deoparte, cei mai multi provin din provincie si inca nu s-au prins ca gunoiul nu-l mai arzi in fundul curtii si nu-l mai depozitezi la usa, cand migrezi in “societatea civilizata a urbei”. Oameni buni, gunoiul se duce la tomberon. Gogule si tata Leana, asculta si ia de seama ca la bloc curge apa curenta, ai tomberon unde sa duci gunoiul si o comunitate printre care te misti zi de zi, hai sa convietuim civilizat!

Leave A Comment