Daca luna trecuta ne-am “bucurat” de nepasarea celor de la Aqua Garden si Kanal D, in luna august a venit randul celor de la Ballroom.

In ziua de 17 August ni s-a demonstrat inca o data faptul ca locatarii din Militari Residence nu sunt respectati de cele doua unitati comerciale.

Au fost folosite, din nou, artificii aproape de blocuri si in jurul orei 12.

Apelam la locatarii Militari Residence sa faca plangeri la 112, IPJ Ilfov, Primarie, etc ori de cate ori sunt deranjati.

Cu siguranta, aceste plangeri au efect si se iau masurile necesare de catre autoritati.
Exemple sunt mai multe, mai jos sunt doar cateva din ele.

Aqua Garden & Kanal D
Emisiunea Kanal D, gazduita de Aqua Garden, a deranjat o mare parte din locatari. Au fost facute plangeri la Politie si chiar la Kanal D.
Plangerile au avut efect, efectele negative asupra locatarilor fiind reduse la minim.

Mai jos este raspunsul celor de la Kanal D:

Sunetul din platoul de emisie este mentinut la un nivel cat mai jos pentru a minimiza inconvenientele locatarilor din complexul rezidential;

Luminile nu mai sunt orientate catre cladiri;

Ovatiile si aplauzele publicului sunt redate din regie.

Va asiguram de fapul ca incercam, cu ocazia productiei fiecarei editii a emisiunii, sa diminuam cat mai mult orice posibil disconfort care ar putea fi resimtit de locatarii complexului Aqua Garden Militari Residence.

Limitatoare de viteza ilegale
Toti soferii care au circulat pe strada Rezervelor intre Militari Residence si Chiajna au avut ocazia sa treaca peste limitatoarele de viteza din asfalt amplasate ilegal in zona blocurilor noi.
In urma unor multiple plangeri la IPJ Ilfov, Primaria Chiajna a fost informata de catre IPJ, sa elimine de urgenta aceste limitatoare.

Avand in vedere exemplele de care dispunem concluzionam ca avem doua variante de luat in calcul: a) fie reactionam pentru a avea un trai mai civilizat; b) fie suportam in tacere.

Noi alegem prima varianta!

MRESIDENCE.ro

By | 2015-01-14T11:11:21+00:00 August 18th, 2014|Categories: Stiri|Tags: , , |3 Comments

3 Comments

 1. Chefe August 21, 2014 at 10:34 pm - Reply

  “Traiasca tara in care ne-am nascut”… Cred ca fiecare dintre noi avem sau am avut o varsta, ne-am casatorit sau am botezat… De ce sunt unii care nu au ce face si din cauza lipsei de minute gratuite apeleaza numarul unic de urgente 112? De ce sunt unii care nu se pot desprinde de apucaturile parintilor sau care au venit de la tara din linistea mormantala la viata zbuciumata de oras? Aflati, stimatii mei vecini, ca viata mai inseamna si divertisment!

 2. eu August 22, 2014 at 7:58 am - Reply

  Da, dar nu in fiecare seara, in fiecare dupa-amiaza. Oamenii mai si muncesc, nu doar se distrează, si mai trebuie sa se si odihneasca, mai au copii mici, care nu inteleg ca afara sunt artificii in momentul in care se trezesc tipand si plângând…
  In momentul in care ti se intampla toate astea si vezi ca nu ai cu cine sa vorbesti, încerci si pe alte cai (112) sa-ti creezi un moment de liniste neîntrerupt de strigatele si urletele de animale ale celor care beau un pahar de alcool la o petrecere. Nu mai zic si de muzica de la restaurante…
  Acum, cineva o sa spună ca de ce mi-am cumpărat aici. Pai, când m-am mutat eu era câmp… Câmp fără restaurante si piscine.

 3. euuu August 22, 2014 at 6:08 pm - Reply

  PAI te invat eu , vinde de aici di mutate in camp in timisoara sau cluj

Leave A Comment