Dupa cum stiti deja, situatia restantierilor in cartierul nostru este una foarte grava. De fapt, se prevede un viitor foarte sumbru.

Suma restantelor tuturor blocurilor care fac parte din Asociatie a sarit bine de trei miliarde de lei vechi. Da, peste 3 miliarde! Nu e nici o gluma.

Asociatia la randul ei a trecut la actiuni mai mult sau mai putin potrivite, cum ar fi: somatii, oprirea lifturilor pe motiv de defectiuni si cam atat.

Ne intrebam cat de corecta, morala si legala e oprirea lifturilor fata de:

  • Cei care sunt cu platile la zi
  • Mamele cu copii si carucioare
  • Persoanele in varsta pentru care urcatul pe scari nu este un efort tocmai mic

Este evident ca firma care se ocupa de lifturile din cartier nu este implicata. Noi platim mentenanta si firma respectiva nu are nici un drept legal sa le opreasca. Sa nu le repare, da! Dar asta e cu totul altceva.

De ce proprietarii care sunt cu intretinerea la zi platesc niste servicii de care nu au parte? Niste servicii care se sisteaza in mod deliberat!

Oare de ce nu s-au facut actiuni intense de recuperare a debitelor pe cale legala si a fost ignorata aceasta situatie pana acum?

Chiar este nevoie santajul restantierilor cu oprirea utilitatilor si pentru cei cu intretinerea la zi fara nici macar o discutie cu restantierii respectivi si fara mutarea acestor probleme in instanta?

Avand in vedere ca in marea majoritate a blocurilor situatia restantierilor devine critica, ne intrebam daca se vor taia utilitatile in tot cartierul.

Ne adresam pe aceasta cale si restantierilor. De ce nu mergeti la Asociatie daca aveti nelamuriri sau intrebari? De ce vreti sa trageti tot blocul dupa voi prin indiferenta voastra?

Discutia continua pe forum: click aici

Cu sperante intr-un viitor mai putin sumbru,

MRESIDENCE.ro