Va propunem sa mergem putin in timp si sa vedem ce ne-a adus anul 2013 in cartierul Militari Residence.

  S-a lansat site-ul pentru locatarii cartierului Militari Residence: mrforum.eu care ulterior a fost mutat pe mresidence.ro cu tot cu site si forum.

  Forumul a crescut de la cateva zeci de membri la inceput, pana la aproape 700 in acest moment.

  S-au facut actiuni comune ale locatarilor din diferite blocuri cum ar fi: curatenia de primavara pe campul de langa Rezervelor 89, achizitia si montarea de diverse placute in blocuri, etc. Totul culminand cu esecul rasunator al actiunii pavajului de pe Rezervelor 89. Un esec care nu s-a datorat locatarilor celor 8 blocuri si in urma caruia increderea oamenilor in astfel de actiuni a tins spre zero si implicit numarul actiunilor ulterioare a fost tot zero. Ce s-a mai facut ulterior a fost doar la nivel de bloc.

  In urma actiunii esuate a pavajului practic s-a confirmat faptul ca strazile care se afla intr-o stare proasta au sanse minime sa se mai repare. Strazile fiind: Rezervelor 89, 91 si 62.

  S-au strans semnaturi si s-a facut sesizare la Primarie in ceea ce priveste problema cainilor maidanezi din cartier. Rezultat? Primaria nici nu a bagat de seama. Asociatia Militari Residence nu insista!

  Noi santiere, noi blocuri, noi proprietari = extinderea si mai mare a Asociatiei.

  Timpul trece, cartierul creste, apar din ce in ce mai multe probleme in special in zonele mai “vechi” a cartierului, dar suntem administrati la fel. Problemele se rezolva cu dificultate si cu intarziere si doar daca sunt anuntate de locatari.

  Numarul de restantieri a crescut continuu. Daca la inceput de an ne “mandream” cu cateva sute, acum putem sa chemam reprezentantii Guinness Book pentru ca numarul lor tinde spre o mie (aproximativ 40%). Suma totala a restantelor creste usor usor spre 3 miliarde de lei vechi.

  Chiar daca singura plata cash efectuata de multi o reprezinta doar intretinerea, plata online a intretinerii ramane un vis. Sa speram ca 2014 va aduce cu el un “boom tehnologic” in Militari Residence.

  S-au deschis noi spatii comerciale. Practic, Militari Residence a devenit o zona cu aproape toate tipurile de spatii comerciale la dispozitia locatarilor.

  Apare problema furturilor in cartier. Mai multe apartamente si masini fiind sparte. Se incearca usile prin blocuri de catre indivizi suspecti si se fura diverse obiecte de pe scarile blocurilor. Va reamintim sa luati toate masurile necesare pentru a evita astfel de evenimente neplacute.

  Apare RATB-ul in cartier. Nu una ci doua linii. Un lucru extraordinar de altfel pentru foarte multi.

  Primaria deschide un ochi in directia noastra si: asfalteaza drumul spre Chiajna, face trotuar si iluminare stradala.

  Incepe si se termina constructia bisericii de langa cartier.

  A aparut un nou santier mare care a adus cu el noi probleme cu presiunea apei si penele de curent

  MRESIDENCE,ro, in colaborare cu zecelucruri.ro si asociatia Noi Iubim Viata, lanseaza prima sa actiune umanitara de strangere de lucruri pentru persoane defavorizate.

 

Cam asta este istoria anului 2013 in cartier.

Sarbatori Fericite, Militari Residence!

By | 2017-05-19T15:13:17+00:00 December 20th, 2013|Categories: Stiri|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment