Militari Residence vs Primaria Chiajna

6 Comments

Avand in vedere necesitatile locatarilor din comuna Chiajna si in mod special din zona Militari Residence, lansam cateva intrebari pentru domnul primar al comunei, Mircea Minea.

Speram ca, in acest an electoral, Primaria Chiajna sa fie mai receptiva la necesitatile locuitorilor sai si mai transparenta ca niciodata.

Luand ca baza faptul ca atat locatarii, dar si Primaria Chiajna, au atat responsabilitati , dar si obligatii, speram ca necesitatile locuitorilor sunt auzite si respectate.

PLAN ACHIZITII PUBLICE

Avand in vedere ca suntem locuitori ai acestei comune si platitori de impozite suntem indreptatiti sa stim care este planul de achizitii publice ale comunei pentru anul 2016. Mai exact am dori sa se faca publica lista completa de achizitii publice aprobata de Consiliul Local in data de 29 Ianuarie 2016 si orice alta achizitie aprobata ulterior. Site-ul Primariei nu contine aceasta informatie.

TAXA LOCALA

Care este motivul eliminarii taxei locale in acest an? Este doar un beneficiu oferit in intampinarea locuitorilor prin eliminarea taxelor locale?

STATIE DE EPURARE

Este inclus cartierul Militari Residence in planul constructiei Statiei de Epurare?

SCOALA

Aveti toata sustinerea noastra pentru acest proiect si salutam aprobarea sumei necesare de catre Consiliul Local pentru achizitia terenului! Totusi, avand in vedere ca multi locuitori inca mai au intrebari si pentru eliminarea suspiciunii unei campanii electorale, am dori sa stim care este planul concret al acestui proiect, respectiv: a) progresul facut in achizitia terenului, b) data estimativa de incepere a lucrarilor de constructie, c) data finalizarii si d) data estimativa de dare in folosinta.

INFRASTRUCTURA RUTIERA & LOCURI DE PARCARE

Avand in vedere ca zona Militari Residence a devenit foarte aglomerata din punct de vedere a locuitorilor/alegatorilor , dar si din punct de vedere rutier, exista in plan o analiza si un plan de imbunatatire a infrastructurii rutiere? Care sunt actiunile in cazul blocurilor noi construite neconforme cu legea in ceea ce priveste numarul de locuri de parcate, pentru care Primaria Chiajna a eliberat autorizatiile?

In ce masura este inclusa zona Militari Residence in suma de 100.000 Euro aprobata de Consiliul Local pentru lucrarile de amenajare a parcarilor?

PLATA ONLINE A IMPOZITELOR

Avand in vedere ca exista buget alocat pentru intrarea in sistemul de plata online a impozitelor www.ghiseul.ro, in ce stadiu se afla acest proiect si data stabilita de finalizare?

COMUNICARE SI INFORMARE TRANSPARENTA

Care este planul de comunicare si informare intre Primaria Comunei Chiajna si locuitorii sai? Poate adunari generale sau prin intermediul site-ului Primariei sau orice alta solutie la indemana?

MRESIDENCE.ro

6 thoughts on “Militari Residence vs Primaria Chiajna”

  1. De canalizari si cosuri de gunoi cand vom beneficia si noi, pe Str Tineretului??? Platim taxe si impozite, suntem in anul 2016 dl primar, sau in evul mediu?!?

  2. Chiajna arata ca si cum nu ar avea ,si nu ar fi avut niciodata,primarie.Strazile sunt mizerabile(in frunte cu Tineretului),subdimensionate,trotuare prea inguste sau deloc,facute praf de constructori,transformate in parcari. Grav este ca nu se mai poate face nimic,distanta dintre blocurile construite pe cele doua parti ale drumului este foarte mica.
    Este foarte necesar un pod peste calea ferata la iesirea spre centura.Oare de ce a avut prioritate stadionul in fata podului?Este Chiajna o localitate cu 200000-300000 locuitori pentru a avea echipa in liga 1?
    Aveti obligatia de a ne arata cum cheltuiti fiecare banut din buget:cat merge la salariile angajatilor primariei,cat la politia locala,cat la curatenia strazilor,cat la echipa de fotbal(preferabil 0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.