In data de 28 Mai 2015, ora 20:00, a avut loc o noua sedinta a reprezentantilor blocurilor din Militari Residence.

Au fost atinse urmatoarele subiecte:

Contractul cu firma de administrare si taxa de administrare

Reparatii in parcurile din cartier

Deszapezire

Actiunea Primariei Chiajna in ceea ce priveste balcoanele inchise fara autorizatie.

TAXA DE ADMINISTRARE

Avand in vedere ca taxa de administrare nu este uniforma pentru toate blocurile din cartier, s-a adus in discutie uniformizarea acesteea.
In urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca acest lucru se va intampla in viitorul apropiat si evitand impactul negativ asupra altor blocuri.

REPARATII IN PARCURI
Avand in vedere starea parcurilor si necesitatea efectuarii de reparatii s-a propus folosirea fondului de reparatii pentru reparatiile din parcuri.
Din pacate, din cauza absentei multor membri din comitele executive din Militari Residence, nu s-a putut lua o decizie in mod official.

DESZAPEZIRE
S-a adus in discutie atat de cunoscuta taxa de “1 leu” pentru deszapezire si cum se poate pune in aplicare.
Chiar si in cazul in care se va pune in practica aceasta taxa, este nevoie de timp pentru strangerea de fonduri pentru o deszapezire mai buna.
De exemplu la 3849 de apartamente taxa ar veni 3849 de RON pe luna, respectiv 46.188 RON pe an. Un bobcat are un pret estimativ de 10.000 Euro cu aproximatie – 44.500 RON. Plus necesitatea personalului, carburantului si altor aspecte.
Discutiile vor continua.

BALCOANE FARA AUTORIZATIE
Dupa cum se stie deja, Primaria Comunei Chiajna si-a indreptat atentia asupra cartierului si anume asupra celor care au inchis balcoanele cu tamplarie PVC fara autorizatie de constructie.
Din cunostintele noastre sunt doar 3 (trei) balcoane inchise legal cu autorizatie de la primarie. Restul aflandu-se in ilegalitate.
Zvonurile cum ca s-au dat avize de demolare sunt false. Momentan s-a cerut intrarea in legalitate.
Mau multe detalii: Click AICI

MRESIDENCE.ro

Leave A Comment