Va anuntam ca in data de 12 Martie 2015 a avut loc sedinta reprezentantilor de bloc din Asociatia de proprietari “Militari-R Asociatie”.

Subiectele fiind:

Supraveghere video

Siguranta – discutii generale

Stabilirea Comitetului Executiv, presedintelui Asociatiei si a cenzorilor

Supraveghere video

In cadrul sedintei reprezentatilor de bloc a fost prezentata o oferta pentru supravegherea video a celor 23 de blocuri ce fac parte din Militari-R Asociatie.

Conditiile financiare au fost urmatoarele: 1. Suma totala necesara pentru fiecare bloc – 15.000 RON 2. Abonamentul lunar pentru fiecare apartament – 8 RON 3. Oferta era valabila doar daca participau toate cele 23 de blocuri.

Oferta de supraveghere video este prea costisitoare si disproportionata. Daca in cele mai mari blocuri costurile per apartament ar fi de 100 RON, in cele mai mici ar ajunge si pana la 500 RON de apartament. Lucru de altfel imposibil de realizat.

Un alt motiv din cauza caruia nu se poate realiza acest proiect este conditia impusa de participare a tuturor blocurilor din Militari-R Asociatie. Avand in vedere ca exista deja blocuri cu supraveghere video, conditia respectiva nu poate fi onorata.

Concluzii finale: Reprezentantul firmei respective a fost rugat sa re-analizeze oferta si sa revina cu o oferta pentru fiecare bloc in parte.

Nota aditionala: toti reprezentantii blocurilor din Militari-R Asociatie au fost de acord cu idea suprevegherii video.

Siguranta – concluzii discurs Politia Locala

Avand in vedere cazurile de furt din cartier s-a adus in discutie existenta unei sectii de Politie in zona. Acest lucru nu este imposibil, dar nu este un beneficiu ce poate fi creat peste noapte.
Principala problema o reprezinta numarul mic de locuitori cu acte in regula.
Atat pentru Ministerul de Interne cat si pentru Primarie, conteaza si numarul de locuitori. In acest moment, numarul de persoane cu mutatie in Chiajna sau cu viza de flotant este foarte mic comparativ cu numarul real a celor ce locuiesc in zona.

In cazul in care nu se doreste schimbarea actelor, NU este necesar acest lucru. Este suficienta viza de flotant care are un pret de 5 LEI.

VA REAMINTIM ca avem evidenta populatiei langa Primaria Chiajna pe strada Pacii nr 75.

Politia va face sesizarile necesare catre Primaria Chiajna pentru marcarea corespunzatoare a trecerilor de pietoni si crearea de noi treceri unde este necesar.

S-au mentionat beneficiile unui sistem de supraveghere video care reduce numarul de infractiuni.

Alegeri

In cadrul sedintei s-a ales:

Comitetul Executiv in numar de sapte membri

Presedintele Asociatiei

Presedintele cenzorilor

Mai multe detalii gasiti pe forum: Click AICI

MRESIDENCE.ro