In ultimele zile a fost spart un apartament. Pe Rezervelor 93.
Intr-una din sedintele Comitetului Executiv domnul politist, invitat la sedinta, a mentionat faptul ca in zona se fura in medie 2-3 biciclete pe zi.

Acelasi domn politist ne-a confirmat ceea ce stie toata lumea, MAI se uita la cifre. Pe hartie suntem 13-15 mii in Comuna Chiajna, dar in realitate suntem in jurul a 45 de mii.

Datorita faptului ca pentru unii 5 lei pentru o viza de flotant este prea mult sau deplasarea pana la Primaria Chiajna este prea anevoioasa, numarul de politisti din Comuna ramane acelasi in timp ce numarul rezidentilor creste, la fel si furturile.

O alta solutie de prevenire ar fi supravegherea video, un subiect discutat indelung si aplicat doar in cazul a catorva blocuri.

De curand a aparut un nou membru in familia blocurilor cu supraveghere video. Rezervelor 64B Bloc 1

Cum a fost posibil? Simplu! Fond de investitii.
E nevoie de taxa de mentenanta? Nu!

Pasii sunt simpli. Reprezentantul de bloc, sau oricine cu initiativa, trebuie sa aloce timp sa umble prin bloc pentru semnaturi pe doua liste diferite:

lista pentru crearea fondului de investitii

lista pentru acordul pentru montarea sistemului de supraveghere

Note:

E bine sa se stranga semnaturi pentru ambele liste pentru evitarea unui efort suplimentar ulterior

Fondul de investii necesita 2/3 din proprietari, deci refuzul unora nu trebuie sa va descurajeze

Valoarea cotei pentru fondului de investitii, platita lunar de catre proprietari, nu trebuie sa fie mare. Cel mai bine ar fi sa fie echivalentul valorii cotei pentru fondul de reparatii.

Discutati cu presedintele Asociatiei de proprietari sau/si cu ceilalti reprezentanti de bloc sau membri CEx. Cu putina initiativa si putin efort se pot face multe. Fara costuri aditionale semnificative sau taxe de mentenanta ce nu sunt necesare.

MRESIDENCE.ro