In data de 19 Octombrie 2014 a avut loc un accident mortal in zona bisericii Nasterea Maicii Domnului de langa Militari Residence.

In urma accidentului, preotul Ilie Chişcari a fost omorat pe loc de o soferita in stare de ebrietate si fara permis de conducere.

Se pare ca soferita avea o alcoolemie de 0,86% la mie in aerul expirat si este acuzata de omor din culpa, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis si risca pana la zece ani de inchisoare.

Conform martorilor, soferita si proprietarul masinii au plecat de la o petrecere din incinta Ballroom Militari vizibil afectati de bauturile alcoolice consumate. Lipsa permisului de conducere si viteza excesiva au facut ca soferita, in varsta de 21 de ani, sa piarda controlul masinii in zona limitatoarelor de viteza ilegale, astfel ratand curba si intrand direct in pietoni. Masina s-a rasturnat de cateva ori si a spart o teava de gaze, afectand toata zona.

Cei care l-au cunoscut direct sau indirect pe preotul Ilie si vor sa-si ia ramas bun, pot s-o faca pana maine, 21 Octombrie, in incinta bisericii Nasterea Maicii Domnului.

Cei care au posibilitatea si doresc sa ajute familia indurerata pot face donatii la biserica sau in contul sotiei decedatului: RO92RNCB0481104106910001 – BCR, cod SWIFT RNCBROBU, cod BIC RNCB, titular cont CHISCARI EMANUELA

Mai multe informatii le gasiti la biserica Nasterea Maicii Domnului sau pe site-ul acesteia: click aici

MRESIDENCE.ro