Uite transparenta, nu e transparenta

Inca de la infiintare Asociatia de Proprietari a avut lacune mari in ceea ce priveste transparenta oferita locatarilor.
Se pare ca ne lovim de aceasta problema din nou.

Aparent suma platita pentru serviciile REBU a crescut cu peste 50%. Daca va intrebati de ce aveti de platit mai mult pentru Aprilie desi numarul de metri cubi de apa, etc sunt aceeasi, raspunsul o sa-l gasiti in coloana REBU de pe listele de intretinere.

In functie de situatie o marire a taxei pentru serviciile prestate nu ar fi imposibila ci chiar probabila, dar de bun simt ar fi ca locatarii sa fie informati, chiar si din punct de vedere legal. Sunt doua probleme aici: 1. Lipsa absoluta de vizibilitate asupra ceea ce se intampla in cartier si 2. O marire de peste 50% pentru un serviciu este mare.

Sa luam 3 exemple de pe 3 strazi diferite:
Gladiolelor 10 Bloc 6: Martie – 604.88 RON si Aprilie – 940.73 RON. Avem si aici o marire de 55.52%
Tineretului 13 Bloc 2: Martie – 1143.78 RON si APrilie – 1753.18 RON. O marire de 53.27%
Rezervelor 89 Bloc 7: Martie – 588.39 RON si Aprilie – 932.18 RON. Avem o marire de 58.42%

Nici la aviziere si nici pe site-ul Asociatiei nu exista nici o informatie despre vreo modificare de plata pentru serviciile de salubritate.

In aceasta vara se vor efectua sedinte in fiecare bloc cu subiectele deja stabilite de a infiinta noi fonduri (de deszapezire si investitii pentru cartier).

Avand in vedere gradul de multumire a locatarilor din cartier pentru serviciile prestate de Asociatie si gradul de vizibilitate oferit de aceasta, ne dorim oare sa le oferim spre gestionare alti bani?

De asemenea este incerta suma pentru aceste fonduri si modul legal de creare a lor, dar vom reveni ulterior la acest subiect.

MRESIDENCE.ro